Calendar

<< Mei 2021 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Al de bijdragen (teksten, afbeeldingen, foto’s, films en geluidsmateriaal) die voorkomen op deze website, http://www.watdhammapateep.be, zijn beschermd door de intelectuele rechten en zijn de intellectuele eigendom van de maker (auteur, fotograaf enz.) van de bijdrage, van Wat Dhammapateep vzw (hierna WDP genoemd) of van derden.

Wanneer een derde aan WDP een bijdrage levert voor deze website kan deze via de site en het internet worden verspreid zonder aanspraak te kunnen maken op enige financiële of andere vergoeding of tegenprestatie.

WDP is niet aansprakelijk voor de inhoud van de bijdrage en voor de gevolgen van de verspreiding via de site. De inhoud van de bijdrage van derden verbindt WDP niet en is niet noodzakelijk in overeenstemming met een standpunt van WDP. [*]

Indien door derden bijdragen worden gebruikt die op deze site voorkomen moet steeds de bron worden vermeld, dat wil zeggen, de URL http://www.watdhammapateep.be, en indien de maker van de bijdrage is opgegeven ook zijn naam.

 

  ©  

* WDP apprecieert elk werk (film, foto, geluid, tekst en andere bijdragen) dat op de website getoond wordt of met een link op de website en dat de doelstellingen van WDP helpt verwezenlijken. Hierbij dankt WDP de makers. WDP is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van het werk en voor de gevolgen ervan. Het werk verbindt WDP op geen enkele wijze en is niet noodzakelijk in overeenstemming met de standpunten van WDP.

FaLang translation system by Faboba