Calendar

<< Mei 2021 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Waarom en hoe lid worden? uk-flag-80p

Het is een verantwoordelijkheid van de leden van de Thais-Vlaamse Gemeenschap en alle andere boeddhisten of sympathisanten van de Tempel om voor de verdere ontwikkeling van de Tempel  te zorgen zodat de doelstellingen kunnen worden verwezenlijkt. De Tempel vormt met jullie hulp een bijzonder centrum van boeddhistische, culturele en sociale activiteiten. Het aantal leden is ook een bewijs voor het belang en de betekenis van onze Tempel in deze samenleving.

Wanneer u gewoon de doelstellingen van de Tempel wil steunen, of wanneer u van de diensten en activiteiten van Wat Dhammapateep gebruik maakt word dan lid. U hoeft absoluut geen boeddhist te zijn of een lidgeld te betalen. De voorwaarden zijn:

  1. meerderjarig zijn (dat zit in de Wet) 
  2. respect voor de boeddhistische en culturele waarden en symbolen van Wat Dhammapateep 
  3. het aanvaarden en respecteren van onze statuten en regels 
  4. niet geweigerd worden door de Raad van Bestuur 
  5. een aanvraagformulier invullen en bezorgen

Het lidmaatschap is persoonlijk: het staat op één naam en geldt slechts voor één persoon. Het kan niet op naam staan van een koppel of van een bedrijf of organisatie.

Op het aanvraagformulier staan twee keuzes (ja of nee invullen):

  1. de keuze om informatie (via de post) te ontvangen over de activiteiten zoals de lidmaatschap-aanvraag-thumbboeddhistische festivals. Bedenk dat het ons ongeveer 15 € kost per persoon per jaar. U kan beter de informatie lezen op deze website, en die daar downloaden of afdrukken.
  2. de keuze om jaarlijks een vrije bijdrage te schenken (25 €). Dit is een soort donatie, absoluut vrij en dus geen lidgeld of andere verplichting. Zelfs wanneer u 'ja' kiest zal u eerst een brief met stortings- of overschrijvingsformulier voor de bank ontvangen en kan u nog beslissen of u wenst te betalen.

Download of print het aanvraagformulier voor het lidmaatschap en bezorg het aan de Tempel -->

FaLang translation system by Faboba