Calendar

<< Mei 2021 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Wat Dhammapateep, omvat zowel de Tempel (dit is de plaats voor de boeddhistische activiteiten) als de Tempelvereniging (dit is de vzw), en wordt hierna kortweg “WDP” of “de Tempel” genoemd.
WDP is een vereniging zonder winstoogmerk en zijn doelstellingen zijn niet-commerciëel zoals voorzien in de statuten en de wet. Alle activiteiten met een commerciëel of een winst-aspect zijn enkel toegelaten voor de financiëring van de werking en de projecten van WDP, voor de verwezenlijking van zijn boeddhistische, culturele en sociale doelstellingen, ten bate van de Thai-Vlaamse gemeenschap, boeddhisten en alle sympathisanten van de Tempel.
Met commerciële en professionele activiteiten worden alle activiteiten bedoeld, met of zonder winstoogmerk, door derden uitgeoefend (dus niet door bestuursleden, effectieve leden, steunende leden en vrijwilligers van WDP), in WDP, in naam van WDP of georganiseerd door WDP (zoals de festivals). Het gaat om de volgende actviteiten (dit is een niet-limitatieve lijst):
     a. handel, het aanbieden en verkopen van welke waren ook
     b. het voorzien in diensten
     c. het uitvoeren van werk of professionele activiteiten
     d. het voeren van promotie, publiciteit en demonstraties
Iedereen die een commerciële of professionele activiteit - zoals hierboven aangegeven - wil uitoefenen MOET daarvoor vooraf de toelating krijgen van WDP en zal soms een contract moeten afsluiten met WDP. Een Comité voor Toezicht (C&PA) zal hierop “toezien” maar heeft vooral de taak alle betrokkenen te helpen met informatie en advies.
FaLang translation system by Faboba