Calendar

<< Februari 2021 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728

!!!   TO BE TRANSLATED   !!!

COPYRIGHT - GEBRUIKSVOORWAARDEN - PRIVACY

De bijdragen (teksten, afbeeldingen, foto’s, fims en geluidsmateriaal) die voorkomen op de website http://www.watdhammapateep.be zijn beschermd door de intelectuele rechten en zijn de intellectuele eigendom van de maker (auteur, fotograaf enz.) van de bijdrage, van Wat Dhammapateep vzw (hierna WDP genoemd) of van derden.

Wanneer een derde aan WDP een bijdrage levert voor deze website kan deze via de site en het internet worden verspreid zonder aanspraak te kunnen maken op enige financiële of andere vergoeding of tegenprestatie.

WDP is niet aansprakelijk voor de inhoud van de bijdrage en voor de gevolgen van de verspreiding via de site. De inhoud van de bijdrage van derden verbindt WDP niet en geeft niet noodzakelijk een akkoord weer van WDP met het standpunt in de bijdrage.

Indien door derden bijdragen worden gebruikt die op deze site voorkomen moet steeds de bron worden vermeld, dat wil zeggen, de URL http://www.watdhammapateep.be, en indien de maker van de bijdrage is opgegeven ook zijn naam.

 

Het gebruik en copiëren van alle op deze website voorkomende gegevens over of in verband met personen is enkel toegestaan voor de werking van de vzw, mits toestemming van de Raad van Bestuur en met  inachtneming van  de Wet op de Privacy (8 december 1992).

The  use  and  copying  of  all data present on this website, about or in relation with persons, is  only permitted  for the working of  the  vzw, provided the permission of the Board  of  Directors, and  with the observance of  the Law on the Privacy (8 december 1992).

 
FaLang translation system by Faboba